رزهای قزل آلا

رزهای قزل آلا

 رزهای قزل آلا - تصویر 1خوراک رزهای قزل آلا را میتوانید با برنج و یا پوره سیب زمینی میل نمایید، با این روش میتوانید ماهی را با شیوه ای جدید طبخ نموده و علاوه بر طعم دلپذیر، از ظاهر زیبای آن نیز لذت ببرید.

مواد لازم:

  • فیله ماهی قزل آلا یا سالمون / 500 گرم
  • آب پرتقال / 250 میلی لیتر
  • سبزیجات معطر / مقداری
  • نمک دریایی / به مقدار لازم
  • پرتقال / 3 عدد

طرز تهیه:

فیله قزل آلا را از قسمت طول به شکل ورقه های نازکی برش دهید.

آب پرتقال را با سبزیجات معطر مخلوط کرده و نمک اضافه کنید و سپس ماهی های اسلایس شده را داخل آن بریزید.

 رزهای قزل آلا - تصویر 2

روی ظرف را پوشانده و در دمای اتاق قرار دهید.

در زمان مارینه شدن ( مزه دار شدن ) ماهی شما نیز پرتقال ها را پوست گرفته و فیله کنید و به صورت برش های نازک و ورقه ای خرد کنید.

 رزهای قزل آلا - تصویر 3

برش های ماهی را یکی یکی، از داخل سس بیرون آورده و روی سطح صافی باز کنید. برشهای فیله پرتقال را نیز روی ماهی بچینید و از یک طرف شروع به رول کردن کنید.

 رزهای قزل آلا - تصویر 4

رول ها را داخل ظرف پایرکسی که از قبل از چرب کرده اید بچینید.

وقتی تمام قطعه های ماهی را رول کرده و در ظرف چیدید، به آرامی مقداری نمک دریایی روی رولها بپاشید.

 رزهای قزل آلا - تصویر 5

فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و ظرف حاوی رول های ماهی را داخل فر قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید.

سپس فر را خاموش کرده و چند دقیقه بعد رول ها را از فر خارج کرده و در ظرف سرو بچینید.

برای دورچین این غذا میتوانید از برگهای کاهو و پوره سیب زمینی استفاده کنید.

همچنین این غذا را با پلوی ساده و سبزی پلو نیز میتوان سرو کرد.

 رزهای قزل آلا - تصویر 6

عکس از اینترنت

ترجمه و ارائه: مریم محمدی

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه